Mâncare de dovlecel cu miel

Pentru 4-5 porţii, de la 6 luni

Ingrediente:

250 g cartofi

300 g dovlecei

100 g carne de miel măcinată

300 g roşii

4 linguri ulei de rapiţă

Timp de preparare: 35 de minute

  1. Cartofii se spală, se curăţă şi se fierb. Dovleceii se spală, se curăţă şi se taie bucăţi. Cu carnea măcinată de miel se dinstuie 15 minute într-o cratiţă acoperită.
  2. Roşiile se pun în apă clocotindă după care se dă jos pieliţa şi se taie în bucăţi roşiile.
  3. Se decojesc cartofii, se taie bucăţi şi cu roşiile şi uleiul de rapiţă se adaugă la dovlecei şi la carnea de miel. Compoziţia se face piure,  se împarte în porţii şi se pune la congelator.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: